A Mergado egy ügyes feed szerkesztő 

A cikk megjelenése 06. 05. 2020
| 2 perc olvasás

Tudta, hogy a Mergado segítségével nemcsak a termékösszehasonlítók adatállományait szerkesztheti, hanem végrehajthat általános módosításokat is az XML és CSV adatfájlokon, amelyeket azután a webáruházába történő importáláshoz vagy a nagykereskedelmi partnerek számára használhat? Nézzük  meg tehát, mit tud a Mergado mint adatállomány szerkesztő („feed editor”).

A Mergado egy ügyes adatállomány szerkesztő 

Az eszköz képességeihez tartozik az adatállományok szerkesztése is. Képes kezelnibeszállítóktól vagy a nagykereskedelmi ügyfelektől érkező összes adatot.

Alapvető szerkesztések

  • termékek elrejtése
  • árak beállítása az egyes ügyfelek számára
  • termékképek szerkesztése a Feed Image Editor segítségével
  • stb.

Haladó szerkesztések

Az adatállományt („feed”) kibővítheti további forrásokból származó adatokkal

A Mergado-ban az adatállományhoz („feed”-hez) más forrásokból származó adatokat is hozzáadhat, mint például adatokat a Bidding Fox Elements alkalmazásból. Szintén elérhető az Ön számára a CSV fájlok importálására szolgáló szabály, mely más forrásból származó adatokat tölt be az adatállományba. Ily módon tudja például más adatállományból beimportálni a raktárkészlet állapotát.

Importálja be a kimeneti adatállományt más platformokba

A Mergado követkető felhasználási lehetőségéhez tartozik a kimeneti adatállomány beolvasása más platformokba, melyek XML vagy CSV formátumú adatokat tudnak importálni. Ezt a funkciót díjazni fogják a WooCommerce és hasonló szolgáltatások felhasználói.

Határozza meg az adatállomány („feed”) egyéni formátumát.

Ha olyan adatállományt szeretne a Mergado-ba betölteni, aminek specifikációja az eszköz számára ismeretlen, használja fel az egyéni „custom” formátumot.  Ennek köszönhetően meghatározhatja az adatállomány egyéni formátumát, amely a Mergado-ba könnyen betölthető.

A Mergado egy multifunkcionális eszköz. Ne korlátozza munkáját csak a termékösszehasonlítók adatállományainak szerkesztésére. Szükség esetén használja általános adatszerkesztőként a beszállítók vagy nagykereskedelmi ügyfelek összes adatállományainak kezelésére.

Szerző / Vito Nikolič / 06. 05. 2020

Performance marketing + copy marketing + balkán e‑kereskedelem = Vito.

A Mergadóban a balkáni e‑kereskedelmi piacokért felelős és élete legnagyobb sikere, hogy találkozott Anđela Vešticával egy kávézóban.

Új megjegyzés hozzáadása

A mező tartalma nem nyilvános.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.