Az 5 leggyakoribb ok, amiért az ügynökségednek érdemes a Mergadót használni

Fišer Ádám
24. 9. 2024
3 perc olvasás
5ok, amiért egy ügynökségnek érdemes a Mergadót használnia

A marketingügynökségeknek gyakran több tucat ügyfelük van, és több ezer termék kampányait kezelik. Mindezt manuálisan beállítani? Utópia. Ezért használja több mint 150 cseh ügynökség a Mergadót, amellyel tömegesen és automatizáltan tudják kezelni a hirdetéseket, idő- és pénzveszteség nélkül. Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amiért az ügynökségeknek megéri rendszeresen használni a feedszerkesztőnket.

A Mergadóért az esetek 70%-ában a webshop tulajdonosok, 30%-ában pedig maguk az ügynökségek fizetnek. Az alábbiakban megtalálod az ezzel az eszközzel való munka összes előnyét, amelyeket hasznosnak találhatsz arra az esetre, ha egy ügyfelednek kellene elmagyaráznod, hogy miért előnyös a Mergado, és miért éri meg érte fizetni.

A legfontosabb okok, amiért egy marketingügynökségnek a Mergadót kellene használnia

1. Szolgáltatási portfólió bővítése

  • Egy olyan eszköznek köszönhetően, mint a Mergado, nem csak a meglévő hirdetések ellenőrzését kínálod, hanem szolgáltatásaidat kiterjesztheted az elemzés, a kapcsolatfelvétel és az azt követő kezelés teljes folyamatára.
  • A Mergado ismeretével lehetőséged van ügyfeleid termékeit nemcsak a Heurekán és a Google-on, hanem további 650+ portálon bemutatni világszerte.
  • Egy másik nagy fegyvered a Feed Audit. Ennek segítségével már az együttműködés előtt ellenőrizheted az ügyfél portfólióját, vagy az adatok ellenőrzését plusz szolgáltatásként kínálhatod.

2. Várakozási idő csökkentése

  • Nem kell a programozókra várnod. Magad is programozóvá válsz, így képes leszel módosítani a termékadatokat, amelyeket eddig belső IT munkatársnak kellett átprogramoznia.
  • Nem kell az ügyfél módosításaira sem várnod. Ők is könnyedén programozóvá válhatnak, így gyorsan és egyszerűen módosíthatják a termékadatokat, és te a hirdetések kezelésével foglalkozhatsz felesleges várakozás nélkül.
  • A Mergadóval automatizáltan dolgozol. Nem kell manuálisan módosítani termékek százait vagy ezreit, amikor valami változik.

3. Kiváló minőségű adatok és teljesítménynövelés

  • minőségi adatoknak köszönhetően (abban az esetben, ha megfelelően vannak kitöltve az olyan elemek, mint az EAN, a PRODUCTNAME, a CATEGORYTEXT, de ide tartoznak a képek, termékleírások, paraméterek, elérhetőség és ár is) és az automatizált feed menedzsment segítségével hatékonyabb teljesítményt tudsz nyújtani a hirdetések terén.
  • Áttekintheted a hirdetésre küldött adatokat. Könnyen áttekintheted és szükség szerint szegmentálhatod őket — például szezonalitás, árrés vagy aktuális marketingkampányok szerint.
  • Azt is ellenőrizheted, milyen adatokat viszel be a Mergadóba, és milyen adatokat küldesz tovább a hirdetési portálokra.
  • A minőségi adatok révén növelheted a konverziós arányt alacsonyabb költségek mellett.
  • Új ügyfeleket szeretnél megcélozni egy új hirdetési portálon? A Mergadóval könnyedén megjelenítheted termékkatalógusodat az új csatornán.
  • Az automatizáció kihasználásával több időt nyersz más marketingtevékenységekre, például brandingre, elhanyagolt kampányok gondozására, új csatorna megnyitására vagy új régiókba való terjeszkedésre.

4. Egyszerű fiókkezelés az ügynökség és az ügyfél között

  • Egy fiókban több ügynökségi munkatárs is dolgozhat egyszerre a jogosultságoknak köszönhetően.
  • Így nem fordulhat elő az, hogy egy munkatárs szabadságra megy, nem adja át a munkáját, és az egész hirdetés leáll.

5. Ingyenes támogatás, amely bármiben segít 

  • A Mergado minőségi support szolgáltatásai az egyik olyan előny, amelyet az ügynökségek a legtöbbet dicsérnek.
  • Ezekért a szolgáltatásokért egyetlen Mergado ügyfél sem fizet.
  • A Mergado ingyenes képzéseket is szervez, amelyek segítségével könnyedén megtanulhatod a Mergado és bővítő alkalmazásainak használatát. Így továbbfejlesztheted készségeidet, vagy ingyenesen betaníthatod az új munkatársakat a csapatodban.

A Mergado számos előnyt biztosít az ügynökségek dolgozói számára nap mint nap, lehetővé téve számukra, hogy ne csak egyszerűsítsék munkájukat, hanem új ügyfeleket is szerezzenek, és rendszeresen elégedettek legyenek a már meglévő ügyfelek is. Csatlakozz felhasználóinkhoz. Még mindig bizonytalan vagy? Jelentkezz egy ingyenes telefonos beszélgetésre szakemberünkkel, ahol pontosan elmagyarázzuk, hogy pontosan miben segíthet a Mergado az ügynökségednek.

Érdekes lehet számodra

Fišer Ádám

Ádám gondoskodik a Mergado magyar nyelvű tartalmáról. Blog cikkeket ír, fordít és kommunikál az ügyfelekkel valamint az ügynökségekkel. Szabadidejét sportolással, könyvolvasással tölti. Szeret főzni, társasozni és új dolgokat kipróbálni.